vízszerelés

vízszerelés Budapesten

Lakossági vízszerelés, az épületgépészeten belül főként vízszereléssel foglalkozom. Önálló vállalkozóként, egyedül dolgozom. Kisebb munkákat akár azonnal is tudok vállalni, évek alatt ez vált fő profilommá. Úgy gondolom nagy igény van, a gyors megbízható munkaerőre. Nagyobb munkákat jelenleg nem tudok vállalni.  Szakterületem a “hibaelhárítás” a vízvezeték problémáinak megoldása gyors, és költséghatékony módon.

A vízszerelés nem az egyik legkönnyebb munka, rendkívül szűk és általában nehezen hozzáférhető helyen kell dolgozni. A vízszereléshez a kézügyesség mellett komoly fizikai erő szükséges. Az otthoni vízszerelés mindig bízza gyakorlott, tapasztalt vízvezeték szerelő szakemberre. 

vízszerelésSzolgáltatások:

  • Csaptelep csere
  • Csőtörés elhárítás
  • Mosdó csere
  • Sarokszelep, csempeszelep, sarokcsap csere
  • Wc csésze, wc tartály csere
  • Kerticsap javítás
  • Csőtörés elhárítás

Gyors és hatékony szolgáltatás megfizethető árakon. Hívjon hétköznapokon 7:00 – 17:00 vagy szombaton 8:00 – 12:00 óra között. Kérem a telefonban adjon meg minden hasznos információt, hogy a szükséges anyagokat előre be tudjam szerezni (vagy küldjön fényképeket viberen, mms-ben vagy Emailen).

Ha szerelés közben külön anyagbeszerzés is szükséges, azt pár napon belül tudom beszerezni, ezért külön egyeztetett időpontban, külön díj mellett tudok újra kimenni (sajnos rengetegszer fordul elő, hogy hibás termékeket adnak el, rossz a bekötőcső, vagy a sérült az új wc tartály, nem megfelelő az átmérő, stb). Kérem, hogy minőségi anyagokat vásároljanak, és mindig őrizzék meg a blokkot vagy bízzák a beszerzést szakemberre. 

Vízszerelés Budapesten és környékén: Szaniterek felszerelése cseréje csapok, csaptelepek cseréje, lefolyó szifon csere. WC- tartály és kagyló beépítése cseréje, ezentúl Wc csészék, wc tartályok szerelése. Mosdók, mosogatók bekötése, sarokcsapok, flexi csövek vagy fali elzárók cseréje. Mosógép vagy mosogatógép vízszerelés részének bekötése. Csőtörés javítás, lefolyóhibák elhárítása. Csőszivárgások feltárása és megszüntetése vízvezetékek cseréje, vízszivárgás megszüntetése. Kerti csapok javítása cseréje, ezentúl csőszerelés, hegesztés, stb. Gyors hibaelhárítás, vizes problémák megoldása. Csaptelep javítással nem foglalkozom, csak cserével, mert többe kerülhet a javítás, mint a csaptelep csere.

Hozzászólások lezárva.