csaptelep csere

csaptelep csere

Csaptelep csere profi vízvezeték szerelővel fix áron Budapest összes kerületében. Telefon: 06-20-916-26-53 A vízvezeték szerelés nem az egyik legkönnyebb munka, rendkívül szűk helyen, ezen kívül általában nehezen hozzáférhető terekben kell dolgozni. A vízszereléshez a kézügyesség mellett komoly fizikai erő elengedhetetlen.

Szolgáltatás Munkadíj Ft
Csaptelep csere 12.000.-Ft
Kiszállási díj Budapesten 5.000.-Ft

vízszerelő Telefon: 06-20-916-26-53

Az ár nem tartalmazza a csaptelep árát és a parkolási díjat. Hétköznapokon 8 – 18 óra között érvényesek. Megbízható, udvarias, barátságos, megfizethető és hatékony vízvezeték szerelő szolgáltatás. 

  • Szaniterek felszerelése cseréje csapok, csaptelepek cseréje.
  • WC- tartály és kagyló beépítése cseréje, Wc csészék, wc tartályok szerelése.
  • Lefolyó szifon csere,
  • mosógép vagy mosogatógép vízszerelés részének bekötése.
  • Csőtörés javítás, lefolyóhibák elhárítása, kerti csapok cseréje, csőszerelés, hegesztés, stb. 

csaptelep csereNincsenek rejtett díjak, az árak versenyképesek, extra költségek nélkül. Vízvezeték szerelő Budapest, fő profilom a szaniterek felszerelése, csapok cseréje, lakossági gyors hibaelhárítás, vízszerelési problémák megoldása költséghatékony módon. Munkaidőben hétköznapokon 8:00 – 17:00 és szombaton 8:00 – 12:00 óra között. 

Több éves tapasztalattal rendelkezem a legtöbb vízvezeték probléma megoldására. 2017-től egyéni vállalkozóként dolgozom, előtte is hasonló területen dolgoztam.  Igyekszem a járművet minden eszközzel és anyaggal felszerelni a legtöbb vízszerelési probléma kezelésére.

Megfizethető árak, gyors, hatékony szolgáltatás

Egyeztessen időpontot a délelőtti órákra! A délutáni időpontok bizonytalanok, éppen ezért pontos érkezési időpontot Budapesten délután képtelenség előre mondani, mert függ az előző munkától, a forgalomtól, stb. Pontos időpontot csak délelőtt 9 – 10 között tudok mondani. Indulás előtt mindig telefonálok. 

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.