mosógép bekötés

Mosógép bekötés Budapesten

Márka független mosógép bekötés Budapesten gyorsan szakszerűen számlával igazoltan. Minden típusú mosógép vagy mosogatógép beüzemelés fix áron. A szolgáltatás tartalma: rögzítő csavarok eltávolítása, befolyó és elfolyó víz bekötése kialakított csatlakozóra, a készülék vízszintezése, a termék használatra kész állapotba helyezése. A mosógép  szakszerű bekötése a közműhálózatba a jogszabályoknak, szabványoknak megfelelően előre kiépített kiálláshoz. A közműhálózati kiállás kiépítése nem része a beüzemelési szolgáltatásnak.

A mosógép bekötés ára bruttó 17.000.-Ft

Az ár tartalmazza a kiszállási díjat is. Nem tartalmazza az anyagköltséget. Vízvezeték szerelő Budapest lakossági gyorsszolgálat. mosógép bekötésFő profilom:  csaptelep csere, szaniterek felszerelése, csőtörés javítás, mosógép mosogatógép bekötés, lakossági gyors hibaelhárítás. Vízszerelési problémák megoldása költséghatékony módon. Hívjon hétköznapokon 7:00 – 17:00 óra között.

A szakszerű mosógép bekötés azért fontos, mert a mosógép beüzemelés figyelmet kell fordítani a vízbekötés csatlakozásának ellenőrzésére. A helytelen mosógép bekötésből adódó kárra az általános garancia illetve jótállás nem vonatkozik. Szakszerű mosógép bekötést bízza szakemberre! A mosógép beüzemelést érdemes szakemberre bízni, hogy a helytelen mosógép bekötés okozta kellemetlenségeket elkerüljük. A bekötés házilag is megoldható, de ha nem szeretne ezzel bajlódni, akkor keressen gyakorlott vízvezeték szerelő szakembert.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.