vízszerelő Budapest

vízszerelő Budapesten

Vízszerelő Budapest összes kerületében, gyors kiszállással. Kiszállás a legtöbb esetben 1 – 2 órán belül hétköznapokon 9:00 – 14:00 között. Szolgáltatások: általános vízszerelés, csaptelep csere, mosógép bekötés, mosdó felszerelés, wc csésze wc tartély csere, stb.

Telefon: 06-20-916-26-53

Vízszerelő Budapest lakossági gyorsszolgálat megfizethető árakon. Szaniterek felszerelése cseréje csapok, csaptelepek cseréje, javítása, WC- tartály és kagyló beépítése cseréje, Wc csészék, wc tartályok szerelése lefolyó szifon csere csőszivárgások feltárása és megszüntetése vízvezetékek cseréje, vízszivárgás megszüntetése mosdók, mosogatók bekötése, sarokcsapok, flexi csövek és fali elzárók cseréje, mosógép ill. mosogató gépek vízszerelés részének bekötése, csőtörés javítás, lefolyóhibák elhárítása, kerti csapok cseréje, csőszerelés, hegesztés, stb

Nincsenek rejtett díjak, a vízvezeték szerelés árak versenyképesek, extra költségek nélkül. Rendezett, tiszta, dohányfüst-mentes megjelenés és munkavégzés. Megbízható, udvarias, barátságos, megfizethető és hatékony vízvezeték szerelő szolgáltatás.

Több éves tapasztalattal rendelkezem a legtöbb vízvezeték probléma megoldására. Igyekszem a járművet minden eszközzel és anyaggal felszerelni a legtöbb vízvezeték probléma kezelésére – a kis szivárgástól kezdve a nagyobb rendszerekig –  amire szükség lehet a munka gyors elvégzéséhez, vagy ha épp nincs, mert nem lehet mindenre felkészülni, akkor a gyors, akár azonnali anyagbeszerzés is megoldható.

Hívjon ha gyors és hatékony vízvezeték szerelőt keres. Tel.: 06-20-916-2653

Kérem a telefonban adjon meg minden hasznos információt, hogy a szükséges anyagokat előre be tudjam szerezni. Ha a megbeszélt időpont mégsem megfelelő, kérem tiszteljen meg azza, hogy lemondja. Köszönöm.

vízszerelés budapest

  • Csaptelep csere
  • Csőtörés elhárítás
  • Mosdó csere
  • Sarokszelep, csempeszelep, sarokcsap  . . . csere
  • Wc csésze, wc tartály csere

 

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.