vízszerelő

Vízszerelő Budapest

Fő profilom a lakossági gyors hibaelhárítás, a vízvezeték problémáinak megoldása gyors, és költséghatékony módon.

Igyekszem a járműveket minden eszközzel és anyaggal felszerelni a legtöbb vízvezeték probléma kezelésére – a kis szivárgástól a nagyobb szennyvízelvezető rendszerekig, amire szükségünk van a munka gyors elvégzéséhez. Hatékony, magas szintű szakértelmet biztosítunk a lakossági és ipari alkalmazásokban felmerülő problémákhoz.

vízvezeték szerelő Miklós

Tudom milyen kellemetlen és stresszes lehet, amikor egy váratlan probléma merül fel. Mindannyian megtapasztaltuk már, hogy a lakásunkban a lehető legrosszabb pillanatban történnek a nem várt helyzetek: a kazán a tél közepén szünetel, vagy csőtörés elárasztja a padlót.

Több éves tapasztalattal rendelkezem számos probléma megoldására. Arra törekszem, hogy a lehető leggyorsabban meg lehessen oldani a problémát. Gyors vízezeték szerelő

Vízszerelő Budapesten és környékén: Szaniterek felszerelése cseréje csapok, csaptelepek cseréje, javítása. WC- tartály és kagyló beépítése cseréje, Wc csészék, wc tartályok szerelése. Lefolyó szifon csere. Csőszivárgások feltárása és megszüntetése vízvezetékek cseréje, vízszivárgás megszüntetése. Mosdók, mosogatók bekötése, sarokcsapok, flexi csövek és fali elzárók cseréje. Mosógép ill. mosogató gépek vízszerelés részének bekötése. Csőtörés javítás, lefolyóhibák elhárítása, kerti csapok cseréje, csőszerelés, hegesztés, stb.  

vízszerelő

Megfizethető árak, gyors, hatékony szolgáltatás

Nincsenek rejtett díjak  – vízszerelés árak kedvezőek, rejtett extra költségek nélkül.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.